Bucuresti
Vremea va fi excesiv de calda, caniculara in tot cursul dupa-amiezii, cand temperatura aerului va atinge valori de 40, posibil trecator 41 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul slab pana la moderat. Temperatura minim
Bucuresti
Vremea va fi excesiv de calda, caniculara in tot cursul dupa-amiezii, cand temperatura aerului va atinge valori de 40, posibil trecator 41 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul slab pana la moderat. Temperatura minima va fi de 22-24 de grade.
In tara
Vremea va fi caniculara dupa-amiaza in Oltenia, Muntenia, Dobrogea, centrul si sudul Moldovei, unde temperaturile maxime se vor situa intre 38 si 40 de grade. In rest, temperaturile maxime vor avea valori de la 29 de grade in extremitatea nordica a Moldovei pana la 36 de grade in Banat si Transilvania. Cerul va fi mai mult senin in sud, dar cu unele innorari in vest, centru, nord si la munte, unde izolat se vor semnala averse, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului. Minimele se vor incadra intre 16 si 25 de grade.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.