Recent, s-a aflat ca fiul lui Osama bin Laden s-a casatorit cu o britanica, ziarele din intreaga lume oferind fotografii si ample articole despre cei doi. Insa acum, noul cuplu are probleme serioase: "familia mea vrea sa renunt imediat la mireasa
Recent, s-a aflat ca fiul lui Osama bin Laden s-a casatorit cu o britanica, ziarele din intreaga lume oferind fotografii si ample articole despre cei doi. Insa acum, noul cuplu are probleme serioase: "familia mea vrea sa renunt imediat la mireasa mea din Marea Britanie" a recunoscut Omar Ben Laden (foto).
Omar are doar 26 de ani si este presat de toate rudele sale sa renunte la relatia cu Jane Felix-Browne, care are 51 de ani.
Se pare ca rudele tanarului au fost scandalizate sa afle ca Jane a mai fost casatorita de cinci ori, iar cand femeia a incercat sa ii viziteze pe "batranii neamului" ducandu-se in orasul Jeddah din Arabia Saudita, acestia au gonit-o.
Omar, care locuieste in regat cu prima sa sotie si cu fiul lor de doi ani, risca sa fie renegat de familie daca nu accepta cererile imperioase de divort ale batranilor.
Intr-un interviu oferit in exclusivitate unui ziar britanic, Omar a dezvaluit faptul ca "toata lumea este impotriva ei - familia, societatea. Toata lumea crede ca este vorba despre un lucru gresit. Familia mea mi-a spus ca nu sunt de acord cu acest mariaj si ca vor exista consecinte. Insa eu o iubesc. Nu am sa divortez de cea de-a doua mea sotie. Ma voi lupta cu toata lumea si lucrurile se vor linisti pana la urma".
Omar, care are o afacere in Jeddah, s-a casatorit cu Jane in cadrul unei ceremonii islamice in casa unui prieten de-al sau din Cairo, avand doar doua rude ca martori. Cei doi s-au cunoscut in Egipt si dupa doua luni se casatoreau.
Jane Felix-Browne, care acum isi spune Zaina Al Sabah, s-a intors dupa luna de miere in Marea Britanie, iar apoi s-a reintalnit cu Omar cu care s-a dus in Arabia Saudita pentru a-i cunoaste familia.
Prietenii acestora au povestit ca ea a fost efectiv ignorata de rudele sotului ei, dupa ce acestia au aflat cati ani are si cati soti a avut inainte.
Mai mult decat atat, dupa ce a beneficiat de un val de publicitate in mass-media din intreaga lume, sansele femeii de a se muta in Arabia Saudita au disparut complet.
Pana si Omar a fost furios de ceea ce s-a scris despre ei in ziare, printre care si ca ar petrece 15 ore in fata calculatorului pentru a discuta cu sotia sa. "Am si eu o slujba. Este imposibil sa stau atata vreme pe Internet si aceste aluzii sugereaza ca imi neglijez cealalta sotie si pe fiul meu, ceea ce este o minciuna. Am fost de acord sa dau acest interviu pentru ca prima mea sotie este suparata de ceea ce se scrie in presa. Am intalnit-o pe Zaina in Egipt si m-am indragostit de ea. Cred ca diferenta de varsta este un nonsens ca si faptul ca a mai fost casatorita de cinci ori pana acum. Nu-mi pasa. O iubesc. Este o problema intima si beneficiez de atata publicitate numai pentru ca sunt fiul lui Osama. Cunosc trecutul sotiei mele, insa ea s-a nascut musulmana, tatal ei fiind din Kuwait. Ea s-a nascut ca Zaina, musulmana, si asta e tot ce conteaza. Ulterior si-a schimbat numele ca Jane. Am chiar si o copie a pasaportului care sa dovedeasca asta. Nu cred nici o poveste despre aventurile ei, iar fotografiile cu noi doi au fost furate din laptopul ei. Este jenant ce se intampla pentru mine si pentru prima mea sotie. Nu-mi place publicitatea si nici scornelile care se spun pe seama noastra. Nu-mi neglijez prima sotie, iar in cea de-a doua am incredere si nu cred ca ea a spus toate acele lucruri oribile prin presa. Am cazut de acord cu ea sa nu mai vorbeasca cu reporterii de acum incolo. Ne iubim in continuare si abia astept sa o mai vad. Probabil ca nu ne vom mai vedea in Arabia Saudita sau in Marea Britanie. Poate in Egipt, insa nu stiu cand".
Intre timp, presa britanica aloca spatii generoase acestui mariaj, multe ziare enumerand mariajele anterioare ale femeii si expunand varii motive de divort. Insa News of the World merge mai departe si citeaza marturii incendiare, cum ar fi ca strabunicul lui Jane ar fi fost evreu, ca Omar nu ar fi stiut, iar recent, reporterii de la aceeasi revista relateaza cum Jane - care are si o serie de poze provocatoare, si-ar fi inselat unul dintre soti chiar cu cumnatul sau. Adevarat sau nu, cei doi ofera un subiect la care reporterii din intreaga lume se pare ca nu doresc sa renunte.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.