Dupa un meci foarte bun realizat de Adrian Mutu, in partida amicala cu Poli Timisoara, atacantul roman s-a transformat in translatorul antrenorului echipei Fiorentina la sfarsitul jocului.  Adrian Mutu a jucat rolul de translat

Dupa un meci foarte bun realizat de Adrian Mutu, in partida amicala cu Poli Timisoara, atacantul roman s-a transformat in translatorul antrenorului echipei Fiorentina la sfarsitul jocului.  Adrian Mutu a jucat rolul de translator pentru antrenorul sau de la Fiorentina, Cesare Prandelli, la finalul partidei amicale cu Poli Timisoara, disputata duminica, pe stadionul Dan Paltinisanu, si incheiata la egalitate, scor 1-1. MULTUMIT. Prandelli s-a aratat destul de multumit de ceea ce a vazut la Timisoara, avand cuvinte laudative pentru clubul de pe malul Begai: "Am facut un meci bun, dupa numai o saptamana de pregatire. Poli este o echipa organizata, care a jucat in viteza. A fost un test util". Adrian Mutu a spus ca este greu sa vorbeasca despre diferentele dintre cele doua echipe. "Noi suntem abia la inceputul pregatirilor, iar Poli acum incepe campionatul. Poli este o echipa puternica si sper sa o poata arata si in Europa", a spus Mutu. Coechipierul sau Arturo Lupoli s-a declarat impresionat de atmosfera de pe stadionul Dan Paltinisanu si a apreciat ca "Poli are fata de Europa".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.