Supercupa Romaniei Campioana en-titre, Dinamo, si detinatoarea Cupei Romaniei, Rapid, se vor infrunta maine, pe Stadionul "Lia Manoliu", meci care va deschide oficial stagiunea 2007-2008, pentru cel de-al treilea trofeu intern, Supercupa. Startu
Supercupa Romaniei Campioana en-titre, Dinamo, si detinatoarea Cupei Romaniei, Rapid, se vor infrunta maine, pe Stadionul "Lia Manoliu", meci care va deschide oficial stagiunea 2007-2008, pentru cel de-al treilea trofeu intern, Supercupa. Startul partidei, fixat initial la ora 20:45, ar putea fi decalat cu 45 de minute, la solicitarea presedintelui FRF, Mircea Sandu, acesta dorind sa-i fereasca pe cat posibil pe jucatorii celor doua combatante de caldura sufocanta.   RAPID. Chiar daca situatia titularului de portar al giules-tenilor, Dani Coman, este in continuare neclara, jucatorul refuzand sa semneze si prelungirea contractului cu un an, antrenorul Cristiano Bergodi este optimist: "Cu Dani Coman este o situatie speciala si cred ca se va rezolva curand. Noi suntem pregatiti pentru acest meci, nu stiu daca pentru a invinge, dar suntem pregatiti. Voi incerca sa trimit in teren o echipa competitiva", a spus tehnicianul feroviarilor. Dani Coman a vorbit despre situatia sa: "Nu mi s-a dat nici un ultimatum sa semnez, iar ce se spune, ca daca nu voi semna voi fi trimis la echipa a doua, vreau sa cred ca sunt simple speculatii. Deocamdata nu m-a anuntat nimeni nimic in mod oficial".   DINAMO. Cu efectivul complet pentru confruntarea din Supercupa, Mircea Rednic n-are decat o treaba: sa aleaga cea mai potrivita formula, in conditiile in care dispune de solutii viabile in toate compartimentele. "Am portari buni, aparare la fel de buna, o linie de mijloc buna, iar in atac stam tot la fel de bine. Ceea ce-mi ramane mie de facut acum este sa stiu sa-i asez pe fiecare dintre jucatori in teren, astfel incat ei sa dea randament maxim", a declarat "Puriul".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.