Regizorul David Esrig va coordona in perioada 23 iulie-18 august un nou atelier de arta dramatica la Sibiu, in cadrul proiectului "In cautarea teatrului existential", realizat de UNITER pentru programul Capitalei Culturale Europene 2007. Renumitul re
Regizorul David Esrig va coordona in perioada 23 iulie-18 august un nou atelier de arta dramatica la Sibiu, in cadrul proiectului "In cautarea teatrului existential", realizat de UNITER pentru programul Capitalei Culturale Europene 2007. Renumitul regizor si profesor a sustinut primul modul din cadrul acestui proiect - atelierul "De la cuvant la actiune" - intre 28 noiembrie si 3 decembrie 2006. Acum, el va coordona un atelier de arta dramatica, ce implica mai multe cursuri sustinute de profesori invitati din tara si din strainatate. Scopul atelierului, la care vor participa activ 26 de actori selectati de Esrig, este de a constitui un nucleu de lucru in Romania, aplicat pe cercetarea integrata a avangardei. Pentru ca Magistrul pune bazele teatrului avangardist in Romania, Jurnalul National il declara pe David Esrig "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.