Stirile sportive de la filiala Timisoara a unui cunoscut post de televiziune vor fi prezentate, incepand de luni, de catre gimnasta Maria Olaru, ea propunandu-si sa faca performanta si la pupitrul stirilor, informeaza respectivul post de te

Stirile sportive de la filiala Timisoara a unui cunoscut post de televiziune vor fi prezentate, incepand de luni, de catre gimnasta Maria Olaru, ea propunandu-si sa faca performanta si la pupitrul stirilor, informeaza respectivul post de televiziune.   Luata prin surprindere de propunerea venita din partea televiziunii, fosta glorie a gimnasticii romanesti n-a stiut in primul moment cum sa reactioneze. "Chiar mi-am pus problema daca nu este cumva o gluma. Insa, dupa ce m-am intalnit cu ei, am vazut ca lucrurile sunt foarte serioase. Oricum, in urma acestor discutii, mi-am dat seama ca merita sa incerc. Am inceput pregatirile, iar in momentul acesta nu stiu daca sunt foarte buna, dar stiu ca as putea fi", a declarat Maria. PREGATITA. Dupa ore intregi de repetitii, Maria Olaru este pregatita sa arate ca se poate descurca si in televiziune la fel de bine ca in sala de gimnastica si crede ca statutul de sportiv de performanta inseamna, de fapt, o mare responsabilitate. "In primul rand e vorba de nume, care cantareste mult, iar in al doilea rand este vorba de oamenii care sunt obisnuiti cu tine sa performezi la un anumit nivel. Trecutul ma obliga sa fac lucruri de care sa fiu multumita in primul rand eu. Sunt o perfectionista, stacheta mea e foarte sus si nu-mi permit sa dezamagesc", mai spune Maria.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.