ATLETISM. Delegatia Romaniei a obtinut inca doua medalii la CE de juniori de la Hengelo (Olanda), dupa ce Cristina Vasiloiu si Daniela Donisa s-au clasat pe primul, respectiv al treilea loc in finala probei de 1.500 de metri. Romania mai cuceri
 ATLETISM. Delegatia Romaniei a obtinut inca doua medalii la CE de juniori de la Hengelo (Olanda), dupa ce Cristina Vasiloiu si Daniela Donisa s-au clasat pe primul, respectiv al treilea loc in finala probei de 1.500 de metri. Romania mai cucerise o medalie de aur, prin Bianca Perie (aruncarea ciocanului), si una de argint, prin Alexandru Ghinea (3.000 de metri obstacole). UCRAINA. Formatia Sahtior Donetk, antrenata de Mircea Lucescu, a invins in deplasare pe Naftovik, scor 3-0, in etapa a doua a campionatului Ucrainei. Pentru Sahtior au marcat Lewandowski (a€™52) si Hladki (a€™54, a€™62). Singurul roman folosit de Mircea Lucescu a fost Razvan Rat, integralist, in timp ce atacantul Ciprian Marica nu a fost inclus in lot.
PANDURII. Formatia din Targu Jiu a invins cu 1-0 echipa sarba Radnicki Nis, intr-un meci amical in care a fost prezentat lotul antrenat de Eugen Neagoe pentru sezonul viitor. Singurul gol al partidei, la care au asistat aproximativ 2.000 de spectatori, a fost marcat in prima repriza de Ilie Iordache, din penalty. STRANIERI. Laurentiu Reghecampf (foto) a fost desemnat capitan de echipa la Alemannia Aachen in sezonul 2007/2008, el fiind ales de coechipierii sai. "Pentru mine, este o mare responsabilitate. Voi da tot ce am mai bun, pentru a ma achita bine de
sarcini", a spus Reghe. Antrenorul Guido Buchwald s-a declarat multumit de alegerea jucatorilor: "Laurentiu este un jucator care se gandeste mult la fotbal si incearca sa vina cu solutii pentru imbunatatirea jocului". UTA. Suporterii aradeni au ironizat conducerea clubului pentru lipsa unei instalatii de nocturna, aprinzand brichete si lanterne in ultimele minute ale meciului amical cu echipa belgiana Roeselare. Oficialii au decis ca partida sa inceapa cu o ora intarziere din cauza caniculei, de la 19:30, astfel ca spre final a inceput sa se insereze. UTA a invins cu 5-0 prin golurile marcate de Hora, Radovanovici (2), Baltoi si M. Ilie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.