CU IUBITUL IN PARADIS. Andreea Banica a fost in vacanta in Mauritius. Sub pretextul ca merg la un concert, impresarul Lucian Mitrea a "fugit" cu artista in paradisul vacantelor tropicale. Ajunsi la aeroport, iubitul a scos din joben biletele cu desti
CU IUBITUL IN PARADIS. Andreea Banica a fost in vacanta in Mauritius. Sub pretextul ca merg la un concert, impresarul Lucian Mitrea a "fugit" cu artista in paradisul vacantelor tropicale. Ajunsi la aeroport, iubitul a scos din joben biletele cu destinatia Mauritius. Blonda a ramas surprinsa, uitand cu desavarsire ca nu aveau bagajele pregatite pentru o asemenea escapada. Cei doi amorezi s-au bucurat de soare, de ocean, de coasta acoperita aproape complet de recifuri de corali, de vizita la gradina zoologica... Ea s-a simtit atat de bine, incat le-a si cantat localnicilor, fiind acompaniata doar de o chitara. Ce mai conta ca bastinasii habar n-aveau cine este Andreea Banica?! (D.A.)


HITURI DEMENTE. Daniel Buzdugan si Mihai Morar au prezentat recent hiturile demente ale verii. Le-au descoperit, le-au difuzat si au garantat pentru ele. Mai precis, au lansat o compilatie care aduna toate melodiile haioase pe care le-ati ascultat in fiecare dimineata la Radio 21: "Jaga, Jaga", "Rita, Rita", "Soferul (La Soldanesti)" sau "Baga, Base, baga". Noua colectie "dementa" a fost lansata deja pe piata muzicala.


STEA IN DEVENIRE. Savuica vrea sa devina cantareata. Nu Dana, ci fiica ei. Julie Savuica  are 13 ani si se pregateste intens sa devina cantareata. Tanara speranta studiaza canto la scoala Crinei Mardare si a ocupat locul patru la finala nationala a concursului Eurovision junior. Are toate sansele sa reuseasca in show-biz, fiindca este si "infipta". Julie a abordat-o pe Nicole de la Pussycat Dolls, s-a conversat cu ea si i-a cerut si un autograf. (C.I.)  


FILMUL "BATE" EMISIUNEA! Nou-lansata emisiune de la National TV, "Freshmania", si-a dat cu stangu-n dreptul in direct zilele trecute. Prezentatoarei Catrinel Sandu i s-a transmis in casca sa traga de timp, fiindca mai e destula vreme pana la finalul emisiunii. Iar Catrinel a tras de timp atat de mult, incat a intrat peste ea urmatorul program. Adica un film. Gazda show-ului n-a mai apucat sa mai zica nimic, ba mai mult decat atat, a uitat sa spuna care copil a fost eliminat din competitie. I-ar trebui un dus rece pentru a fi fresh!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.