20 DE MORTI. Un grav accident de circulatie a avut loc in apropiere de localitatea franceza Grenoble. Din pricina unor probleme la sistemul de franare, un autocar care transporta un grup de polonezi s-a lovit de un parapet de securitate si a cazut in
20 DE MORTI. Un grav accident de circulatie a avut loc in apropiere de localitatea franceza Grenoble. Din pricina unor probleme la sistemul de franare, un autocar care transporta un grup de polonezi s-a lovit de un parapet de securitate si a cazut intr-un rau. Cel putin 20 de persoane au murit, transmite AFP, citand un bilant al echipelor de interventie. Turistii polonezi se intorceau dintr-un pelerinaj la o manastire.


OSTATIC CARDIAC. Trupul neinsufletit al unuia dintre cei doi ostatici germani rapiti miercuri in Afganistan a fost descoperit duminica, a anuntat comandantul politiei din provincia Wardak, Mohammad Hewas Mazlum, citat de AFP. Se pare ca barbatul a decedat in urma unei crize cardiace, iar autoritatile afgane si germane au dat asigurari ca celalalt ostatic german este inca in viata.


LONDRA. Justitia britanica a respins cererea de inculpare a suspectului banuit ca ar fi pregatit asasinarea magnatului rus Boris Berezovski. Barbatul a fost arestat in iunie de Scotland Yard, la Londra, dar autoritatile l-au extradat in Rusia fara sa fi fost inculpat. El fusese filat de serviciile de informatii externe, care au reusit sa-i intercepteze mesajele electronice si apelurile telefonice. Probele nu au putut fi folosite in justitie.
Saptamana trecuta, Berezovski anuntase ca a fost avertizat de Scotland Yard cu privire la un complot impotriva lui.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.