Desi a scapat in prima instanta din mana fortelor de ordine, suporterul care a incercat sa-l loveasca pe portarul belgian, Bertrand Laquait, in timpul meciului amical cu Charleroi a fost identificat. "Fanul care a creat incidentul a fost identificat
Desi a scapat in prima instanta din mana fortelor de ordine, suporterul care a incercat sa-l loveasca pe portarul belgian, Bertrand Laquait, in timpul meciului amical cu Charleroi a fost identificat. "Fanul care a creat incidentul a fost identificat ulterior, in persoana lui Alex S.", se arata intr-un comunicat al Jandarmeriei, care precizeaza ca acesta s-a ales cu un dosar penal si cu o amenda contraventionala in valoare de 1.700 de lei. De asemenea, cei patru suporteri care au patruns pe teren, incercand sa-l ajute pe agresor, au fost introdusi in baza de date a Jandarmeriei: "Razvan R., Paul P., Valentin F. si Bogdan S. au fost condusi la Sectia 22 Politie, unde au fost amprentati si fotografiati pentru inceperea urmaririi penale". Presedintele Stelei, Valeriu Argaseala, i-a avertizat pe suporterii turbulenti: "La fiecare intrare in stadion sunt camere de luat vederi. De aceea, la meciul cu Charleroi, toti suporterii care au fost implicati in incidente au fost identificati. Trebuie sa inteleaga odata pentru totdeauna ca nu se mai pot comporta in acest mod".     Se dezic Sefii galeriei steliste au emis un comunicat in care dezaproba incidentele care au avut loc la meci: "Liderii Peluzei Nord se dezic de aceasta fapta reprobabila, regreta acest incident si dezaproba ceea ce s-a intamplat vineri seara pe Stadionul Steaua. Acuzam acele persoane care fac asemenea gesturi si solicitam tuturor stelistilor care vin in Peluza Nord sa se comporte civilizat, iar celor care vin cu alte ganduri le cerem sa nu mai intre pe stadion".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.