Pilotul britanic Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes), implicat intr-un accident la calificarile de sambata, va concura astazi in Marele Premiu de Formula 1 al Europei, dupa ce a primit autorizatia medicilor in acest sens, informeaza AFP. 
Pilotul britanic Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes), implicat intr-un accident la calificarile de sambata, va concura astazi in Marele Premiu de Formula 1 al Europei, dupa ce a primit autorizatia medicilor in acest sens, informeaza AFP.   "Totul este bine, voi concura", a declarat liderul Campionatului Mondial, imediat dupa ce a fost supus unor noi teste medicale. Informatia a fost confirmata rapid de echipa sa: "McLaren-Mercedes confirma cu bucurie ca Lewis Hamilton a fost autorizat sa concureze, duminica, la Grand Prix-ul Europei, de catre medicul FIA, Gary Hartstein, si medicul circuitului de la Nurburgring, Klaus Zerbian". La randul sau, Federatia Internationala de Automobilism (FIA) a subliniat ca, dupa ce a fost supus unui examen medical complet, duminica dimineata, Lewis Hamilton a primit acceptul de a lua start in cursa. ACCIDENT. Lewis Hamilton, lider in clasamentul pilotilor, a fost implicat intr-un accident in timpul celei de-a treia sesiuni a sedintei de calificari de sambata, monopostul sau intrand intr-un zid de protectie, dupa ce roata din fata dreapta a explodat. Accidentul s-a produs din cauza faptului ca roata nu a fost bine fixata, pentru ca pistolul pneumatic folosit pentru aceasta nu a functionat corect. Lewis Hamilton va lua startul de pozitia a zecea pe grila de start. Starul in a zecea etapa a Campionatului Mondial de Formula 1 este prevazut astazi, la ora 15.00 - ora Romaniei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.