Opt persoane au decedat, si 24 au fost ranite grav duminica dimineata, dupa ce un tren a lovit in plin un autocar, in judetul Dambovita. Accidentul s-a produs  intre localitatile Gura Ocnitiei si Razvad.   Autocarul, in

Opt persoane au decedat, si 24 au fost ranite grav duminica dimineata, dupa ce un tren a lovit in plin un autocar, in judetul Dambovita. Accidentul s-a produs  intre localitatile Gura Ocnitiei si Razvad.   Autocarul, in care se aflau aproximativ 35 de persoane ce se intorceau de la o nunta din comuna Dragotana, a fost lovit de trenul personal 3.332 Targoviste-Ploiesti Sud. In urma impactului, cinci persoane au murit pe loc, iar alte trei au murit la Spitalul Judetean din Targoviste.  Alte 24 de persoane au fost ranite - 15 au suferit rani usoare, in timp ce restul sunt in stare critica. Cativa pasageri, ranitii grav,  au fost transportati la Spitalul Floreasca din Bucuresti.   IMPLICARE. Ranitii au fost scosi din mormanul de fiare in urma interventiei echipajelor a doua autospeciale ale ISU a€žBasarab I" Dambovita. La fata locului au fost prezente 15 ambulante din Targoviste si Pucioasa  pentru a duce ranitii la spitale.  La Spitalul Judetean din Targoviste sunt internate 13 persoane - sapte la Sectia Ortopedie, cu fracturi, iar sase la Chirurgie, avand traumatisme craniene. Conform celor declarate de directorul Spitalului Judetean din Targoviste, Carmen Marcu, starea tututor pacientilor este , in prezent,  stabilizata. ANTECEDENTE. Raportul preliminar intocmit de  Politia Dambovita, releva ca a€žin urma impactului cu trenul autocarul a fost impins pe calea ferata pe o distanta de aproximativ 300 de metri, vina producerii accidentului apartinand soferului autocarului, care nu s-a asigurat la trecerea de cale ferata". Chestorul Dan valentin Fatuloiu, seful Politiei Romane, s-a deplasat la locul accidentului si a declarat ca a€žsoferul avea antecedente, in trecut avand permisul de conducere suspendat dupa ce a trecut pe culoarea rosie a semaforului". Autocarul implicat in accident apartine unei firme din Targoviste si fusese inchiriat de mai multe persoane care au participat la o nunta in comuna Dragotana.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.