Delegatia Permanenta a Partidului Liberal Democrat a adoptat sambata, la Deva, o rezolutie in sase puncte, printre care arata ca presedintele Traian Basescu trebuie sa declanseze referendumul pentru votul uninominal daca pana la data de 15 septembrie
Delegatia Permanenta a Partidului Liberal Democrat a adoptat sambata, la Deva, o rezolutie in sase puncte, printre care arata ca presedintele Traian Basescu trebuie sa declanseze referendumul pentru votul uninominal daca pana la data de 15 septembrie nu va exista un proiect de lege pe aceasta tema. Decizia liberal-democratilor condusi de Theodor Stolojan vine la scurt timp dupa un anunt similar al democratilor. Liderul PD, Emil Boc, a declarat vineri ca ii va solicita presedintelui Romaniei organizarea unui referendum national la inceputul toamnei, daca pana la sfarsitul vacantei parlamentare Comisia electorala nu adopta proiectul legii votului uninominal.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.