Consilierii generali bucuresteni ai Partidului Conservator vor propune Biroului Politic al partidului sa inceapa procedurile de suspendare a primarului general, democratul Adriean Videanu, in cazul in care acesta nu pune la dispozitia consiliului la
Consilierii generali bucuresteni ai Partidului Conservator vor propune Biroului Politic al partidului sa inceapa procedurile de suspendare a primarului general, democratul Adriean Videanu, in cazul in care acesta nu pune la dispozitia consiliului la prima sa sedinta raportul anual privind starea economica, sociala si de mediu a orasului. Conform legii, dupa cum a precizat consilierul PC Octavian Petrovici, primarul general al Capitalei trebuie ca, in primul trimestru al fiecarui an, sa puna la dispozitia Consiliului General un astfel de raport. "Nimeni nu a vazut un astfel de raport niciodata, iar, de fiecare cand in Bucuresti a fost canicula sau inundatie, domnul primar, invariabil, este in concediu. Nu stiu daca mai este doar o coincidenta", a spus Petrovici. Daca Biroul Politic al PC va aproba inceperea procedurii de suspendare, conservatorii trebuie sa stranga pentru asta 500.000 de semnaturi de la bucurestenii care nu sunt de acord cu activitatea primarului, dupa care se organizeaza referendum pentru demiterea lui Videanu. Pe langa aceasta actiune, consilierii PC au hotarat sa nu mai voteze nici un proiect de hotarare referitor la parcuri, lacuri si agrement pana cand Consiliul General nu aproba amendamentul la regulamentul de organizare si fuctionare ce prevede ca Administratia parcuri, lacuri si agrement revine in subordinea CGMB si toate hotararile de inchiriere, participatiune sau concesionare urmeaza sa fie aprobate doar prin hotarari ale Consiliului General.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.