Chiar daca nu a vorbit pana la varsta de 2 ani din cauza unei insuficiente respiratorii din nastere, si-a castigat celebritatea cu vocea ragusita de care in copilarie era complexata. De la noul an de viata isi doreste o vacanta. Maine Liana Stanciu i
Chiar daca nu a vorbit pana la varsta de 2 ani din cauza unei insuficiente respiratorii din nastere, si-a castigat celebritatea cu vocea ragusita de care in copilarie era complexata. De la noul an de viata isi doreste o vacanta. Maine Liana Stanciu implineste 36 de ani.

A inceput sa faca Radio dupa ce a ratat admiterea la Medicina. Era inceputul anilor a€™90, cand mai toata lumea voia sa plece din tara si se cautau operatori de Cobol. "Cu inca doua colege m-am dus la testul respectiv, apoi am fost sa bem un suc la Continental. Si acolo se asculta radio Contact. Se tot auzea un domn care spunea ca se cauta tineri cu chef de invatat, cunoscatori de limba engleza sau franceza si, bineinteles, de muzica. Prietenele mele au sarit imediat si mi-au spus: «Oau, asta e o chestie care ti s-ar potrivi grozav!». Asa ca am fost la Facultatea de Arhitectura, acolo unde se dadea proba. Nu o sa uit toata viata doua lucruri: ca, o data ajunsa acolo, amfiteatrul in care se tinea preselectia era plin de oameni si un domn a intrebat cine vrea sa intre primul. M-am ridicat in picioare ca sa scap o data. Mi se parea un fel de tortura. Si celalalt lucru pe care nu il voi uita este ca am fost intrebata: «Da... asa este vocea dumneavoastra?». Am spus ca nu... ca sunt un pic racita. Si acum vreo 4-5 ani Costel, domnul respectiv, care si-a deschis un post de radio pe la Botosani, a spus pe post ca sunt racita de vreo 13 ani. Am trecut testul, apoi a trebuit sa fac o poveste despre o trupa... nu mi-a fost greu. Am iubit muzica de cand ma stiu. Atunci am lasat si scoala, si serviciul, si tot! Eram om de radio (iti dai seama!?)", marturisea vedeta B1TV.

"Trenul vietii mele e trenul vietii. Nu e un tren «ideal». Evident m-am poticnit, razgandit, oprit, repornit, reorientat... A fost cand marfar, cand inter-city, dar cred ca cel mai important e ca n-am ratat nici o gara importanta. Nu ma duc niciodata nepregatita la emisie, mai ales ca martea, cand aleg tema, ma documentez sa vad daca merge, daca au mai abordat-o si altii, si daca da cum... Nu sunt diferente esentiale intre Liana Stanciu din emisiunile de radio si Liana Stanciu de la televizor. Cea de la tv pierde mai mult timp la machiaj.
Ca mamica si ca sotie sunt extrem de indragostita... Fata de acum zece ani mi s-au schimbat prioritatile, nu mai am timp liber aproape deloc, dorm mai putin, ma bucur mai mult de lucrurile pe care acum zece ani poate nici nu le observam. Dumnezeule, sunt oare mai inteleapta? Motto-ul meu de viata? «O zi in care n-ai invatat nimic e o zi pierduta». Daca as avea sansa sa dau timpul inapoi si sa o iau de la capat, mi-as schimba culoarea parului.
Liana Stanciu ii ureaza Lianei Stanciu de ziua ei: «Fii sanatoasa si enerveaza-te mai putin!»."  Implinire vs regret"TEODORA este cea mai mare realizare a mea.Cand era Toto mai mica regretam ca n-am facut medicina, astazi regret ca n-am mai mult timp pentru ea si pentru Mihai"
Liana Stanciu

 


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.