Cele 91 de casatorii programate, in week-end, la starea civila a Sectorului 2 din Bucuresti, s-au  desfasurat sub supravegherea unei echipe medicale de pe o ambulanta, care a avut rolul de a  interveni in cazurile in care

Cele 91 de casatorii programate, in week-end, la starea civila a Sectorului 2 din Bucuresti, s-au  desfasurat sub supravegherea unei echipe medicale de pe o ambulanta, care a avut rolul de a  interveni in cazurile in care mirilor sau nuntasilor li se va face rau din cauza caldurii prognozate. PE FAZA. Masura este rezultatul prognozei meteo anuntate pentru week-end, atunci cand in Bucuresti s-au anuntat  temperaturi de 40 de grade Celsius si chiar mai mult. "In acest fel, orice «slabiciune» datorata fie emotiei, fie caldurii excesive din suflet sau de afara va putea fi rezolvata in cel mai scurt timp", au precizat reprezentanti ai Primariei Sectorului 2.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.