Incalcite sunt caile contractelor incheiate intre televiziunile si vedetele autohtone! Ca niste necunoscatori intr-ale clauzelor ce suntem, nu putem decat sa butonam telecomanda si sa ne minunam: Aici? Sau aici? Ce vor sa insemne aceste int
Incalcite sunt caile contractelor incheiate intre televiziunile si vedetele autohtone! Ca niste necunoscatori intr-ale clauzelor ce suntem, nu putem decat sa butonam telecomanda si sa ne minunam: Aici? Sau aici? Ce vor sa insemne aceste intrebari? Explicam imediat! Onor doamna Teo Trandafir a parasit curtea Pro TV de aproximativ un an. Actualmente, se ocupa de managementul postului Romantica, dar si de realizarea unei frumoase emisiuni pe nume Teoviziunea, la acelasi post. Si totusi, Pro Cinema difuzeaza zilnic, cu perseverenta, emisiuni foarte trecute (de acum 2-3 ani) din cafeneaua lui Teo. Cadrele cu Tanta nu au fost cenzurate, iar pe cei din Pro nu-i deranjeaza ca show-urile inregistrate nu mai sunt actuale. In aceeasi curte a Media Pro, de audienta in reluare se bucura Oana Zavoranu si Corina Danila (foto), ambele "divortate" demultisor de trustul lui Adrian Sarbu. Si ce daca telenovela a fost produsa in 2004? Si ce daca Oana Zavoranu se ocupa de "Preludiu" la Romantica, iar Corina Danila arata ca "Femeia conduce", la Euforia Lifestyle TV? Serialul "Numai iubirea" este bine-mersi difuzat de Acasa TV in reluare seara si in rereluare noaptea!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.