Gloria a invins-o ieri in Cupa Intertoto pe Atletico Madrid cu scorul de 2-1 si a ramas in carti pentru calificarea in turul 2 preliminar al Cupa UEFA. Golurile formatiei lui Nelutu Sabau au fost marcate de Zaharia (a€™9) si Tilinca (a€
Gloria a invins-o ieri in Cupa Intertoto pe Atletico Madrid cu scorul de 2-1 si a ramas in carti pentru calificarea in turul 2 preliminar al Cupa UEFA. Golurile formatiei lui Nelutu Sabau au fost marcate de Zaharia (a€™9) si Tilinca (a€™41), in timp ce pentru Atletico a redus din handicap grecul Seitaridis (a€™60). "Nu-mi convine cum ne-am comportat in a doua repriza si nu sunt multumit de rezultat, sunt chiar suparat pe jucatori. Totusi, cred ca ne putem califica", a spus dupa meci Sabau. Esecul suferit la Bistrita de Atletico, la care au evoluat, printre altii, Maniche, Maxi Rodriguez si Martin Petrov, nu a fost trecut cu vederea in Peninsula iberica. "Atletico s-a facut de rusine, fiind dominata de Gloria, care a profitat de doua erori uriase pentru a conduce cu 2-0. Cu Luccin, Eller si Perrea dezastruosi, Atletico a naufragiat intr-o maniera greu de anticipat", a scris renumitul cotidian madrilen de sport Marca. "Atletico a uitat de glorie la Bistrita, nefiind in stare sa obtina un rezultat pozitiv in fata unui adversar slab", a notat AS, celalalt cotidian de sport din capitala Spaniei. Meciul retur se va disputa sambata, 28 iulie, la Madrid.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.