Microsoft a anuntat, in premiera, vinzari de 50 de miliarde de dolari pe un an, in crestere cu 15%, pe baza cererii pentru produse noi, precum Windows Vista sau Office 2007, relateaza Associated Press. Los Angeles Times spune ca profitul Microsoft a
Microsoft a anuntat, in premiera, vinzari de 50 de miliarde de dolari pe un an, in crestere cu 15%, pe baza cererii pentru produse noi, precum Windows Vista sau Office 2007, relateaza Associated Press. Los Angeles Times spune ca profitul Microsoft a crescut si el cu 7% in anul fiscal care s-a incheiat la 30 iunie, in ciuda costurilor de un miliard de euro suportate de Microsoft pentru reparatii ale consolelor sale Xbox 360 defecte.

Microsoft a raportat un profit de 14,1 miliarde de dolari, sau 1,42 de dolari/actiune, in crestere de la 12,6 miliarde de dolari, respectiv 1,20 dolari/actiune.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.