Galatenii si-au adjudecat ieri, cu scorul de 2-1, prima mansa a "dublei" cu Trabzonspor din Cupa Intertoto si le-au demonstrat oficialilor si jucatorilor gruparii turce ca nu sunt atat de slabi precum credeau acestia. Victoria Otelului s-a conturat t
Galatenii si-au adjudecat ieri, cu scorul de 2-1, prima mansa a "dublei" cu Trabzonspor din Cupa Intertoto si le-au demonstrat oficialilor si jucatorilor gruparii turce ca nu sunt atat de slabi precum credeau acestia. Victoria Otelului s-a conturat totusi destul de greu, gratie reusitei lui G. Paraschiv (a€™86), care a venit la numai un minut dupa ce Ersen restabilise egalitatea. Primul gol al meciului, pe care turcii l-au terminat cu doi oameni mai putin, Yattara si Cogdas fiind eliminati, i-a apartinut lui Daniel Stan (foto) (a€™26). "E bine ca am castigat. Puteam obtine insa mai mult, avand in vedere ca am jucat 60 de minute cu un om in plus. Ne asteapta un retur de foc in Turcia", a declarat antrenorul Otelului, Petre Grigoras. Partida revansa va avea loc la Trabzonspor peste o saptamana.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.