Emisiunile de divertisment sint atit de slabe si de ieftine, incit o productie decenta, cum este „Top Super Hit", pare un super-show.

Oana de la Activ aspira la marele premiu Emisiunea „Top Super Hit" este hot tocmai prin faptul ca, desi producatorii au renuntat la toate trucurile de divertisment ieftin, care prind foarte bine la publicul romanesc si urca ratingul pina la cer, reuseste sa te tina lipit de ecran pe tot parcursul ei. N-o sa vedeti balerine semidezbracate, n-o sa vedeti juriu format din asa-zise vedete care traiesc din aparitii episodice in emisiuni de acest gen, in care se dau in petic si-si expun umorul de prost gust sau cliseele in care s-au obisnuit sa gindeasca. Chiar si cele doua „asistente" ale moderatorului Vali Barbulescu arata OK, prin simplul fapt ca par aduse in platou ca o forma de autoironie si umor, de genul: „Vreti femei frumoase, imbracate sumar, in emisiunile de divertisment? OK, am adus si noi doua, care stau cuminti aici in public si, din cind in cind, isi fac numarul, adica apar 10 secunde in cadru si zimbesc".

Ideea emisiunii e cit se poate de simpla. Sint aduse in platou vedetele pe val din lumea muzicala, care interpreteaza hitul lor din aceasta vara. Telespectatorii voteaza piesele preferate, scopul final fiind stabilirea super hitului verii. Sint cazuri in care se cinta live, cum a fost saptamina trecuta Paula Seling, care a facut un spectacol foarte bun, si cazuri in care se face playback, dar la modul asumat, fara ca telespectatorii sa se simta trasi pe sfoara. In acest caz, imaginile din platou sint intercalate cu imagini din videoclip. Interviurile cu vedetele si invitatii lor sint cit se poate de decente, cu accent pe aspecte din cariera lor, detalii picante legate de culise, si intrebari „soc" de bun-simt. Concursul in care telespectatorii suna, raspund la o intrebare si primesc un premiu este mai mult de forma si creeaza timpi morti in cadrul emisiunii, dar, spre deosebire de interventiile telefonice de la celelalte emisiuni, nu apar momente penibile.

Pentru a vedea care sunt cele mai tari hituri ale verii, accesati www.cotidianul.ro/select