Spionajul artistic s-a dezvoltat intr-atata incat studiourile cinematografice americane sau marile teatre europene care investesc sume importante in montarea unei piese prepara aceasta piesa, odata aleasa, in acelas secret cu care inconjoara
  Spionajul artistic s-a dezvoltat intr-atata incat studiourile cinematografice americane sau marile teatre europene care investesc sume importante in montarea unei piese prepara aceasta piesa, odata aleasa, in acelas secret cu care inconjoara statele majore planurile lor de razboi. In sfarsit, spionajul de mode este groaza marilor creatori parisieni. Contra lui e mai greu de luptat, pentru ca toti agentii lui sunt femei. Iar femeile sunt adevarate "stele" pe taramul spionajului de mode. Dovada cariera fantastica a Claire-ei Vervier - un geniu al memoriei optice. A invatat sa deseneze si sa picteze din copilarie. Dupa absolvirea claselor primare, tatal sau, postasul Charles Vervier, a dat-o sa invete croitoria. Mai tarziu, primita cu dragoste si admiratie in toate casele de mode, Claire a profitat de ocazie spre a spiona si copia cele mai bune modele ale rivalelor sale. Nimeni nu se sfia sa-i arate tot ce avea mai bun in colectie, piesele cele mai pretioase, rochiile cele mai complicate.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.