CFR si Benfica Lisabona se pregatesc pentru amicalul de simbata, care va marca centenarul echipei clujene.

Portughezii de la Benfica au aterizat vineri dimineata la Cluj, la ora 3 si jumatate. Ei sint cazati la hotelul "City Plaza" si
CFR si Benfica Lisabona se pregatesc pentru amicalul de simbata, care va marca centenarul echipei clujene.

Portughezii de la Benfica au aterizat vineri dimineata la Cluj, la ora 3 si jumatate. Ei sint cazati la hotelul "City Plaza" si vor pleca simbata, imediat dupa meci. Cinci dintre jucatorii Benficai nu vor evolua in partida cu CFR Cluj, acestia fiind Nuno Gomes, Petit, Leo si Moreira, care nu au fost inclusi in echipa deoarece sint accidentati, si de Nuno Assis, care este suspendat pina pe 26 iulie, pe motiv de dopaj. In schimb, vor evolua citeva dintre achizitiile noi ale clubului portughez - Cardozo, Bergessio, Butt, Zoro si Fabio Coentrao. Delegatia lusitana este condusa de presedintele Luis Filipe Vieira. La sosire, jucatorii Benficai nu au dat declaratii presei, cu exceptia lui Rui Costa, care a marturisit ca se bucura ca este la Cluj. "Marturisesc ca nu stiu prea mult despre fotbalul din Romania. Stiu ca am venit aici pentru a contribui la spectacolul organizat de serbarile centenarului lui CFR", a spus lusitanul.

Din delegatia Benficai a lipsit Eusebio, legenda fotbalului portughez, invitat special al clubului CFR Cluj la centenar. El urma sa soseasca mai tirziu la Cluj, insa in timp util pentru a prinde partida din Gruia, existind mari sanse ca el sa faca parte din delegatia primita simbata de primarul Clujului, Emil Boc. Meciul amical este programat seara, de la ora 21.00, dupa un concert al formatiei Iris. In lotul clujenilor evolueaza zece portughezi, iar la eveniment participa "presedintii de la Benfica, de la Pacos Ferreira, Sporting Braga, Estrela Amadora, iar eu am solicitat in mod deosebit sa vina si Eusebio", spune presedintele CFR Cluj, Iuliu Muresan.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.