Auzim de multe ori povesti despre suflete pereche si ni se pare ciudat ca noua nu ni se intampla. Iata un exemplu concret, real si incredibil.   El era un tip impunator, genul de barbat adevarat care nu lasa nimic la voia intamplarii. Scormo
Auzim de multe ori povesti despre suflete pereche si ni se pare ciudat ca noua nu ni se intampla. Iata un exemplu concret, real si incredibil.   El era un tip impunator, genul de barbat adevarat care nu lasa nimic la voia intamplarii. Scormonitor intr-ale strafundurilor sufletului in ciuda masivitatii fizice si tandru si cald in ciuda vocii patrunzatoare. A cucerit numai femei de nota 20 si s-a casatorit cu cea mai frumoasa si buna dintre ele. 23 de ani s-au admirat reciproc si au impartit rele si bune, dar si trei copii minunati. Ea s-a imbolnavit intr-o zi, iar el a ingrijit-o ca pe copii, cu dragoste si duiosie. O mangaia, o alina, o sustinea si o iubea. Un barbat caruia i-ar fi cazut in brate femeia perfecta avea treaba, isi ingrijea sotia si copiii. Cu calm, cu rabdare, comunicand cu ei si stabilind fiecare pas pe care il aveau de facut. A venit insa momentul cel mai greu: despartirea. Ea s-a stins ca o lumanare, incet... El a continuat sa traiasca, dar pierduse curajul de a merge mai departe. Arata la fel de bine, putin mai grizonat, din cauza necazurilor prin care trecuse, dar cu multa experienta la activ. Tristetea lui era grea si dureroasa si il va insoti pana la capatul firului de ata pe care noi, oamenii, de obicei, o numim viata. Cand credea ca nimic nu il mai poate surprinde... Dupa atata suferinta s-a indragostit de alta femeie. Cand credea ca timpul s-a oprit pentru el, inima lui i-a adus aminte ca bate, respira si traieste. Avea cu zece ani mai mult ca ea, dar era sufletul lui pereche si datorita ei rostea a doua oara in viata: "Te iubesc". Ea il vedea ca pe Cavalerul ei salvator, pentru ca acelasi caracter de luptator o determina sa lupte pentru libertatea ei ca fiinta umana. Un singur lucru ii oprea, distanta. Vorbeau la telefon, isi scriau mesaje, dar dorinta si dragostea lor cereau concretizare. Lumina gandului lui era adapostul ei, iar ea a alergat spre el la prima chemare, fara sa se mai uite inapoi... Era libera ca valurile marii si alerga de parca viata i-ar fi depins de asta. La celalalt capat al drumului un Cavaler o astepta cu bratele intinse.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.