Rapid l-a luat pe Herea de la FC National cu aproape un milion de euro, investitie uriasa pentru un patron "chibzuit" cum este fostul vicepremier.

Tacuta, dar eficienta, echipa lui Bergodi devine din ce in ce mai puternica. Rapidul a reusit vineri sa obtina semnatura lui Ovidiu Herea, mijlocasul lui FC National trecind in Giulesti pentru aproape un milion de euro, plus un indice de 25% dintr-un eventual transfer extern. Cum George Copos intentioneaza sa investeasca in renovarea Stadionului "Valentin Stanescu", Rapid ar urma sa joace in Cotroceni in contul unei sume care se pare ca este inclusa si ea in contractul de transfer al lui Herea. "Negociez de mai mult timp cu domnul Iacov, au fost discutii multe legate de acest transfer, dar astazi, in cele din urma, am reusit sa ajungem la un acord. Ma bucur foarte mult ca l-am transferat pe Herea, este un jucator de valoare de care avem nevoie. Nu pot sa spun cit ne-a costat, oricum este o suma mare", a spus Copos. Herea era asteptat vineri sa se intoarca din Germania si urmeaaza sa semneze pe patru ani cu noua lui echipa.

Eficient pe ultima suta de metri in ceea ce priveste transferurile, George Copos nu scapa totusi de ironiile adversarilor. Directorul general al lui Dinamo, Cristi Borcea, e principalul atacator: "Cind e de incasat, incaseaza Copos, cind e de platit, platesc altii. Este omul care a investit cel mai putin in fotbal si ar trebui sa faca mult mai multe pentru Rapid, pentru ca daca nu era Rapidul, nu se auzea de el si nici nu ar fi facut atitia bani". Mai mult decit atit, dinamovistul trateaza de sus transferurile pe care le-a realizat Rapidul: "Astea sint glume comuniste. Nu stiu ce are cu Dinamo. El fiind dinamovist, si-a dorit foarte mult sa ajunga la Dinamo, dar nu are loc cu mentalitatea lui de a nu face nimic pentru echipa la care este. O sa vedeti ca Rapid cu greu o sa prinda o cupa europeana".