"Astea sunt glume comuniste! Nu stiu ce are cu Dinamo. El, fiind dinamovist, si-a dorit foarte mult sa ajunga la Dinamo, dar nu are loc cu mentalitatea lui de a nu face nimic pentru echipa la care este. O sa vedeti ca Rapid cu greu o sa prinda o cupa
"Astea sunt glume comuniste! Nu stiu ce are cu Dinamo. El, fiind dinamovist, si-a dorit foarte mult sa ajunga la Dinamo, dar nu are loc cu mentalitatea lui de a nu face nimic pentru echipa la care este. O sa vedeti ca Rapid cu greu o sa prinda o cupa europeans", a afirmat Borcea. Copos ii recomandase oficialului dinamovist sa nu discute cu el, ci cu cei care se ocupa de butelii. "Eu nu vorbesc cu Borcea, el sa vorbeasca, daca vrea, cu aia cu buteliile! Eu ma ocup de ceva, Borcea se ocupa de altceva. Dumnezeu l-a si batut daca a vorbit prostii, ca a avut probleme cu piciorul. Dumnezeu le vede pe toate si atunci cand mintim prea mult ne pedepseste", a declarat Copos. Altfel, Directorul general al giulestenilor, Constantin Zotta, a declarat ca Rapid nu are datorii la Zicu, transferat in aceasta vara la Dinamo, desi Borcea spusese ca fotbalistul nu-si primise toti banii. "Nu avem nici un fel de datorie catre Zicu. Probabil ca avocatul asta pe care si l-a angajat acum Zicu a facut studiile la seral si nu stie sa faca bine calculele", a afirmat Zotta. "Zicu si-a luat toti banii de la Rapid, inclusiv prima pentru cupa. Si, oricum, e foarte greu sa nu ii platesti toti banii lui Zicu, un jucator care este extrem de preocupat de partea financiara. Suma primita de el de la Rapid este confidentiala, dar trebuie sa inteleaga toata lumea ca si-a luat toate drepturile de la noi pana la ultimul euro", a adaugat Zotta. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.