Cintareata si-a lansat propria linie vestimentara la Mercedes Benz Fashion Week din Miami, Florida.

Jessica Simpson si-a lansat o linie proprie de costume de baie la Miami, unde a avut loc Saptamina Modei Mercedes Benz. Dupa ce s-a lasat tentata de lumea filmului, celebra cintareata si-a facut intrarea in tagma creatorilor de moda cu o colectie de costume de baie in culori tari, etalate de manechine pe care le-a ales ea insasi. Costume intregi, cu imprimeuri animaliere sau dungi, croiuri indraznete pentru bikini care amintesc de plajele anilor saizeci, multe buline, dungi, dar si influente din Mexic, acestea au fost propunerile vedetei pop, promovate pe podiumul de la Miami.

Pentru foarte multi fani, dar si pentru showbizul american, debutul Jessicai Simpson in lumea modei nu a fost o surpriza. Urmind modelul atitor alte celebritati care si-au lansat propriile linii vestimentare, aceasta schimbare de macaz nu era decit o problema de timp. Totusi, show-ul de la sfirsitul saptaminii trecute a avut parte de o receptare mai mult decit favorabila. Cintareata de 27 de ani a declarat ca si-ar dori ca in aceasta prima colectie sa-si regaseasca stilul cit mai multe fete din SUA, „de la fata de pe strada pina la boeme".

„Colectia a fost inspirata de diferitele fatete ale personalitatii mele", a adaugat Simpson, care a marturisit ca a ajuns la virsta la care a invatat sa-si descopere si sa-si iubeasca frumusetea, ca parte importanta din ceea ce a devenit: „Am fost intotdeauna genul de fata care purta pantaloni si se ascundea sub o sapca de baseball, de teama sa nu fie intimidata. Dar acum am invatat sa-mi pretuiesc frumusetea, pentru ca ea e legata de cariera mea, e parte din sufletul meu si din ceea ce sint".

La finalul show-ului de la Miami, Jessica a urcat pe podium imbracata intr-o rochie vaporoasa, in tonuri marine, in aplauzele manechinelor si ale spectatorilor. Aceasta nu va fi singura demonstratie a cintaretei pe terenul modei. Vedeta a anuntat ca pregateste o linie de parfumuri, care va fi scoasa pe piata in iulie 2008.