Desi in limba engleza cartea a fost lansata la 21 iulie, al saptelea volum Harry Potter vine in Romania la 1 decembrie.     Volumul al saptelea din seria "Harry Potter", scrisa de autoarea britanica J.K. Rowling, se va lansa in limba rom
Desi in limba engleza cartea a fost lansata la 21 iulie, al saptelea volum Harry Potter vine in Romania la 1 decembrie.     Volumul al saptelea din seria "Harry Potter", scrisa de autoarea britanica J.K. Rowling, se va lansa in limba romana la 1 decembrie, informeaza Editura Egmont Romania. Pretul de vanzare este de 59 lei. Egmont Romania nu a stabilit insa titlul in limba romana al volumului intitulat in engleza "Harry Potter and the Deathly Hallows". Traducerea in romana a cartii va fi semnata de aceeasi Ioana Iepureanu, care a inceput sa talmaceasca seria in 2000, pe cand avea doar 16 ani. La fel ca in cazul precedentelor volume, Ioana Iepureanu va incepe sa traduca "Harry Potter and the Deathly Hallows" la doua-trei zile dupa lansarea acestuia in Marea Britanie si SUA la 21 iulie. Primul tiraj al cartii ar putea fi mai mare decat cel al precedentului volum, de 50.000 de exemplare.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.