Dinamo a terminat cu o victorie turneul de pregatire din Austria, elevii lui Mircea Rednic invingand dupa lovituri de departajare pe Besiktas, in finala turneului amical de la Zell am See. Ros-albii vor reveni astazi in tara si vor primi liber pana luni, cand jucatorii vor reintra in cantonament pentru meciul din Supercupa cu Rapid.

TITULARI. Tehnicianul dinamovist a inceput partida cu formula: Lobont - Blay, Moti, St. Radu, Izvoranu - Zicu, Margaritescu, Fernandes, Catalin. Munteanu - Bratu, Niculescu. Dorind sa-si ia revansa pentru infrangerea inregistrata in toamna in grupele Cupei UEFA, turcii au inceput mai bine si au avut doua ocazii, dar de fiecare data Lobont s-a opus salvator. De partea cealalta, cea mai mare sansa de gol a dinamovistilor a venit dupa o lovitura libera executata excelent de Claudiu Niculescu (foto), dar Rustu a respins in corner. Dupa pauza, Rednic i-a introdus pe Danciulescu, Cristea, Pulhac, Chiacu, Ropotan, Stoican si Ayangma, dar cel mai periculos om al "cainilor" a ramas tot Niculescu. De asemenea, Lobont a intervenit in cateva randuri in fata atacantilor turci.

PENALTY-URI. Cum pana la final nu s-a inscris in nici o poarta, cele doua combatante au trecut la executarea loviturilor de departajare. S-a mers cap la cap, fara greseala, pana la 6-6, pentru Dinamo inscriind Cristea, Stoican, Chiacu, Niculescu, Danciulescu si Pulhac. Apoi Lobont a aparat executia lui Ozmen, dar apoi a ratat si el ocazia de a da lovitura decisiva. Besiktas a inscris pentru 7-6, Ropotan a egalat, iar apoi Lobont nu a putut fi invins de Kas. Radu Stefan a inscris dupa aceea cu o scarita superba, Dinamo impunandu-se la final cu scorul de 8-7.