Dupa seria remizelor din turneul din Olanda, Steaua nu a impresionat nici in partida de prezentare cu Charleroi, iar patronul Gigi Becali a fost fluierat din nou de fani.


Au marcat: N. Dica (a€™65-pen) / Smolders (a€&#
Dupa seria remizelor din turneul din Olanda, Steaua nu a impresionat nici in partida de prezentare cu Charleroi, iar patronul Gigi Becali a fost fluierat din nou de fani.


Au marcat: N. Dica (a€™65-pen) / Smolders (a€™50)
Stadion: Steaua
Spectatori: 18.000
Arbitri: Al. Tudor - Cr. Nica, A. Onita

Spectatorii au asteptat 43 de minute pentru prima ocazie de poarta, dar Neaga a tras peste, repetand apoi executia la inceputul reprizei secunde. Contrar cursului jocului, oaspetii au inscris la prima faza mai periculoasa, Smolders marcand cu capul dupa o mare greseala a apararii steliste. Egalarea a venit dupa un sfert de ora, dupa un penalty obtinut de Croitoru si transformat de Dica. Impresia generala a fost imbunatatita pe final, dupa sarjele ofensive ale lui Nesu, Ochirosii si Croitoru. PREZENTARE. Inaintea meciului, jucatorii Stelei au fost prezentati publicului, ei purtand tricouri care le imitau pe cele din urma cu 60 de ani, cand a fost infiintat clubul. La revenirea dupa o pauza de doua luni in Ghencea, patronul Gigi Becali a fost din nou fluierat si huiduit de majoritatea spectatorilor prezenti la meci. Un incident neplacut s-a produs in prima repriza, cand un spectator a patruns in teren si a incercat sa-l loveasca pe portarul lui Charleroi, partida fiind intrerupta pentru aproximativ cinci minute.
ECHIPELE:
Steaua: Cernea (a€™46 Vatca) - Emeghara (a€™57 Nesu), Goian (a€™86 A. Iacob), Baciu, P. Marin (a€™80 V. Iacob) - Nicolita (a€™73 Ochirosii), Radoi (a€™55 Badoi), Bicfalvi (a€™63 Lovin), Bostina (a€™63 Croitoru) - Dica, Neaga (a€™85 Gurita). Antrenor: Gica Hagi
Charleroi: Laquait - Diallo, Ciman (a€™63 Van Aerschot), Kere, Defays - Christ, Leiva, Oulmers, Smolders - Ndri, Dos Santos. Antrenor: Philippe Vande Walle


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.