Grupul german de utilitati RWE discuta cu firmele implicate in proiectul Nabucco pentru a deveni al saselea actionar al conductei care va transporta gaze naturale din regiunea Marii Caspice si Iran spre Europa, a declarat, pentru Reuters, o sursa bul
Grupul german de utilitati RWE discuta cu firmele implicate in proiectul Nabucco pentru a deveni al saselea actionar al conductei care va transporta gaze naturale din regiunea Marii Caspice si Iran spre Europa, a declarat, pentru Reuters, o sursa bulgara apropiata negocierilor, relateaza Mediafax.
Membrii consortiului care dezvolta proiectul apreciaza ca selectarea unui nou partener va fi finalizata pana in luna octombrie, a afirmat sursa. "Acum au loc discutii cu RWE. Daca lucrurile se desfasoara conform planului, un al saselea partener ar trebui selectat pana in trimestrul al treilea al acestui an", a aratat sursa din industrie, care a dorit sa-si pastreze anonimatul.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.