E asa de cald afara incat iti sfaraie sufletul, pielea ti se increteste pierzandu-si apa din tesuturi, circulatia prin vasele de sange e mai grea decat la Universitate si, categoric, creierasul nu se simte foarte bine. Asa ca iertati-i pe
  E asa de cald afara incat iti sfaraie sufletul, pielea ti se increteste pierzandu-si apa din tesuturi, circulatia prin vasele de sange e mai grea decat la Universitate si, categoric, creierasul nu se simte foarte bine. Asa ca iertati-i pe toti cei care spun lucruri ce-ar trebui nerostite.

Cunosc oameni care se ascund de canicula in cinematografele cu aer conditionat fara sa-i mai intereseze ce filme vad; se bucura de racoare (ba beneficiaza si de frig in unele cazuri) trecand de la  o poveste la alta pret de o zi intreaga. E o distractie pe care v-o propun pentru week-end-ul acesta.

Ati putea incepe cu "Asa vreau eu", o comedioara romantica despre o mama care vrea sa-i gaseasca un sot fiicei ei si sfarseste prin a se indragosti chiar ea. Mama e Diane Keaton, fiica e Mandy Moore, filmul e amuzant si fara pretentii, iar daca va lasa in cinematograf si cu inghetata, e loc de o petrecere ca intre fete. Cu filmul acesta ati rezolvat aproape doua ore din zi la racoare, si, ca sa fie toata familia fericita, domnii ar trebui sa-si petreaca acest timp in compania unui film care se numeste "Cei patru fantastici". Recunosc, nu l-am vazut si nici nu cred ca o sa-mi fie vreodata atat de cald incat sa pot sa ma uit la filmul asta in cautare de racoare, dar... E cu supereroi, cu lupte si niste personaje care se numesc Femeia invizibila si Ms Fantastic si-am vazut eu ca, atunci cand rula la studio, ieseau barbatii gramada si pareau fericiti. Isi zdranganeau lanturile de pe la maini si gat explicandu-si unul altuia "neste chestii" pe care le facea Torta umana.
Daca in familie exista si un copil, cu el rezolvati usor problema: Harry Potter 5 ("... si Ordinul Pheonix", adica) e lansat de ieri in cinematografe, in aceeasi zi in care cartea cu numarul 7, si ultima, a iesit pe piata. La ora la care cititi aceste randuri stiti deja daca Harry moare in ultima carte ori nu. Dupa caz, in timpul vizionarii filmului, puteti sa va bucurati ca-l mai vedeti inca in viata sau sa va bucurati ca ramane pentru totdeauna tanar. Cei mici se vor bucura oricum, asa ca dati-le drumul in sala de cinema si o sa fie fericiti.
Optiunea mea pentru week-end-ul asta fierbinte este "Se credea un Picasso". Stiu sigur ca n-o sa-mi solicite creierasul mult si am sentimentul ca o sa ma amuz foarte tare sa le vad pe Monica (Barla)Dean(u) si pe Mihaela Radulescu intr-un film facut la Hollywood. Filmul e horror, dar cuvantul descrie, cel putin in acest moment, genul in care se incadreaza, nu caracterizeaza (inca) performanta lui. Astept insa declaratiile divelor despre experienta lor de pe platourile de filmare, pentru ca sunt sigura ca sunt mult mai imbogatite spiritual si profesional dupa ce au infruntat criminalul in serie care actioneaza doar in timpul penelor de curent. Nu mi-e clar inca daca ele sunt de partea buna a baricadei si nici daca mor in secunda trei de la pornirea genericului, dar nici nu cred ca e foarte important. Ma rog, nu ma luati in seama, e canicula!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.