Comisia de privatizare a Automobile Craiova a avut mai multe discutii cu oficiali ai singurului ofertant pentru preluarea uzinei auto, producatorul american Ford, cu reprezentantii sindicatelor de la Daewoo si cu actionarii minoritari ai companiei, a
Comisia de privatizare a Automobile Craiova a avut mai multe discutii cu oficiali ai singurului ofertant pentru preluarea uzinei auto, producatorul american Ford, cu reprezentantii sindicatelor de la Daewoo si cu actionarii minoritari ai companiei, a anuntat AVAS. "In urma acestor intalniri, toate partile si-au exprimat interesul de a duce la bun sfarsit aceasta privatizare si si-au aratat disponibilitatea ca acest proces sa se incheie in termeni convenabili pentru toate partile implicate", se arata intr-un comunicat al Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS). Presedintele Ford Europa a prezentat, luni, premierului Calin Popescu Tariceanu si Comisiei de privatizare a Automobile Craiova oferta tehnica pentru preluarea fabricii, precizand ca in 2012 cheltuielile anuale ale companiei in Romania se vor ridica la un miliard de euro. Producatorul american se angajeaza la investitii directe de 675 milioane euro pentru modernizarea si retehnologizarea fabricii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.