Unul din cele doua transferuri-bomba anuntate acum doua zile de Gigi Becali este foarte aproape de finalizare. Atacantul lui Belenenses, Eduardo Fernandes Pereira Gomes "Dady" (25 de ani), nascut in Insulele Capului Verde, este tinta ros-albastril
Unul din cele doua transferuri-bomba anuntate acum doua zile de Gigi Becali este foarte aproape de finalizare. Atacantul lui Belenenses, Eduardo Fernandes Pereira Gomes "Dady" (25 de ani), nascut in Insulele Capului Verde, este tinta ros-albastrilor, conform presei portugheze de ieri. Conform cotidianului "A Bola", Adrian Ilie, managerul sportiv al Stelei, si Valeriu Argaseala, presedintele CA al clubului din Ghencea, au ajuns ieri in Portugalia pentru perfectarea actelor.
"A Bola" sustine ca Ilie se afla in Portugalia pentru a se asigura ca jucatorul, dorit si de echipe din Spania si Franta, cum ar fi Betis Sevilla, Levante si OSC Lille, va ajunge la Steaua. Cotidianul citat sustine ca Argaseala nu a divulgat numele jucatorului dorit de Steaua, dar a afirmat ca va plati 3,5 milioane de euro pentru un atacant. Suma reprezinta, de fapt, clauza de reziliere a contractului dintre Dady si Belenenses, in conditiile in care gruparea lusitana nu vrea sa renunte la fotbalistul care tocmai si-a prelungit contractul pana in 2009. Un alt cotidian din Portugalia, "O Jogo", scrie de interesul Stelei pentru Dady si noteaza ca Belenenses nu intentioneaza sa vanda nici un jucator in aceasta vara, desi exista o oferta si pentru Rolando, de la Panathinaikos Atena, asa ca Steaua va fi nevoita sa plateasca, in final, clauza de reziliere. Dady a fost golgeterul echipei portugheze in sezonul trecut, cu 12 goluri marcate in campionat, si a mai jucat la Aldenovense, Odivelas si Estoril-Praia. Celalalt fotbalist dorit de Gigi Becali, mijlocas, ar putea fi francezul Fabien Camus, de la RSC Charleroi, de care Steaua se intereseaza de un an sau argentinianul Emiliano Daniel Armenteros, de la Independiente Avellaneda. Camus a refuzat in doua randuri ofertele din Ghencea, in timp ce Armenteros (21 de ani, international de tineret) ar putea veni sub forma de imprumut pentru un sezon pentru 300.000 de euro (caz in care Steaua ar avea prima optiune pentru un transfer definitiv). De Armenteros se mai intereseaza FC Sevilla, dar si "greii" din Argentina, Boca Juniors si River Plate. Altfel, portarul columbian Robinson Zapata, care a acceptat verbal oferta ros-albastrilor si este in asteptarea vizei pentru a pleca spre Romania, a refuzat sa joace intr-un amical pentru echipa sa, Deportivo Cucuta. Presa columbiana sustine ca trecerea lui Zapata la Steaua este ca si perfectata. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.