Si Curtea de Apel Pitesti a dat dreptate Petrom, in cazul autorizatiei de mediu a Arpechim. Decizia vine la o luna dupa ce Tribunalul Arges fusese de acord cu Petrom si hotarase suspendarea deciziei Garzii de Mediu de a suspenda autorizatia de mediu
Si Curtea de Apel Pitesti a dat dreptate Petrom, in cazul autorizatiei de mediu a Arpechim. Decizia vine la o luna dupa ce Tribunalul Arges fusese de acord cu Petrom si hotarase suspendarea deciziei Garzii de Mediu de a suspenda autorizatia de mediu a rafinariei.
"Prin hotarare s-a respins apelul Agentiei pentru Protectia Mediului ca fiind nefondat si irevocabil", au afirmat reprezentantii Curtii de Apel Pitesti.
"Asteptam ca instanta de fond sa se pronunte, in circa o luna de zile. Alte cai de atac nu cred ca mai avem. Oricum, pana la acea data, Petrom si-ar putea realiza investitiile", a spus comisarul-sef al Garzii de Mediu Pitesti, Emilia Dumitrescu, citata de Mediafax.
Dumitrescu a adaugat ca va verifica investitiile asumate de Petrom numai dupa ce reprezentantii companiei vor anunta finalizarea acestora.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.