"Cainii rosii" au avut parte de cel mai lejer meci de pregatire din Austria, trecand marti seara cu 9-1 (3-0) de amatorii de la Bischofshofen SK. Rednic a folosit o echipa alcatuita din jucatori care au evoluat mai putin in meciurile precedente: R
"Cainii rosii" au avut parte de cel mai lejer meci de pregatire din Austria, trecand marti seara cu 9-1 (3-0) de amatorii de la Bischofshofen SK. Rednic a folosit o echipa alcatuita din jucatori care au evoluat mai putin in meciurile precedente: Romanovs (46 Posteuca) - Stoican (56 Chiacu), Moti, Izvoranu, Musat - Ayangma (58 Ropotan) - Predescu, Fernandes (46 Ad. Cristea), C. Munteanu - L. Ganea, Oprita. Golurile dinamovistilor au fost marcate de Fernandes (17), Predescu (20, 90+2), L. Ganea (45, 66, 78, 90), C. Munteanu (69) si Oprita (72). De remarcat debutul lui Izvoranu, ultimul jucator transferat de Dinamo, care a jucat toate minutele ca fundas central, precum si folosirea camerunezului Ayangma, pe care Rednic il va opri in lot.
"Mi-a placut atitudinea jucatorilor. Au demonstrat din nou ca sunt profesionisti si ca, indiferent de adversar, evolueaza cu aceeasi ardoare. Liviu Ganea a marcat patru goluri si tine aproape de ceilalti trei atacanti, Bratu, Niculescu si Danciulescu. E bine pentru moralul lui, mai ales ca vine si dupa o accidentare", a declarat Rednic dupa meci, pentru "NewsIn". Legat de relatia cu jucatorii sai, Rednic a declarat: "Se comporta bine, ma comport si eu bine cu ei! Eu am o educatie comunista solida. Le raspund si eu cu ceea ce dau ei. Dar nu e cazul sa ma comport urat cu ei, dupa cum a spus si Borcea, sunt niste baieti de nota 10!".
Rednic impresionat de Ayangma
"Puriul" a anuntat dupa meciul cu Bischofshofen ca mijlocasul camerunez Federic Ayangma va fi achizitionat definitiv, dupa ce a fost testat pe parcursul stagiului de pregatire de la Flachau. "Supriza placuta a acestui meci a fost Ayangma. M-a convins si il voi retine in lot", a spus Rednic. Ayangma a evoluat ultima oara pentru US Creteil, echipa din liga a doua franceza. Camerunezul a ajuns saptamana trecuta in cantomanentul lui Dinamo din Austria si a jucat in doua partide: 17 minute cu Motherwell, scor 3-1, si 58 de minute cu Bischofshofen, scor 9-1. In ceea ce il priveste pe Izvoranu, Rednic a afirmat: "S-a miscat bine. E un baiat bun si sigur va crea concurenta pe postul sau". Prezentat oficial la Flachau, Izvoranu, care a semnat un contract pentru cinci ani, a declarat ca nu se teme de concurenta din lot intrucat este increzator in posibilitatile sale. "Pentru mine e o onoare ca sunt la aceasta echipa, unde il am antrenor pe Rednic si am sansa sa lucrez cu fotbalisti foarte valorosi. Sper sa ma integrez cat mai repede si sa demonstrez ca am valoare de Dinamo", a declarat Izvoranu, transferat de la "Poli" Timisoara pentru 600.000 de euro.
Moti mizeaza pe Oprita
Fundasul dinamovist a avertizat la finalul meciului cu Bischofshofen ca Oprita va face furori in tricoul alb-rosu. "Abia acum si-a intrat in mana, abia acum urmeaza sa se dezlantuie. Sa vedeti ce va urma! Ce face el acum in amicale e doar inceputul", a spus Moti. Oprita a marcat un gol si a reusit o pasa decisiva in amicalul cu Bischofshofen. Atacantul sosit de la Steaua in aceasta vara, ca jucator liber de contract, se afla la cel de-al doilea gol pentru Dinamo, dupa cel din amicalul cu Otelul, scor 5-1. Despre partida cu Bischofshofen, Moti a declarat: "Nu conteaza scorul, important e ca ne-am facut antrenamentul. Nu m-am plictisit in aparare, dar as vrea sa fie la fel in toate meciurile, sa nu am prea mult de lucru". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.