N-au trecut doua luni de cand Carmen Amariei-Lungu si antrenorul Gheorghe Tadici au ingropat securea razboiului in interesul reprezentativei nationale de handbal, care aspira la medaliile mondiale si la vizele olimpice, ca intre cei doi pare sa fi ap
N-au trecut doua luni de cand Carmen Amariei-Lungu si antrenorul Gheorghe Tadici au ingropat securea razboiului in interesul reprezentativei nationale de handbal, care aspira la medaliile mondiale si la vizele olimpice, ca intre cei doi pare sa fi aparut o noua controversa. De aceasta data, marul discordiei a devenit absenta interului stanga din cantonamentul de pregatire din Turcia al echipei nationale, antrenorul Gheorghe Tadici declarand la plecare ca Amariei a refuzat convocarea pe motiv ca trebuie sa plece in Danemarca la un control medical la clinica unde a fost operata de ligamente incrucisate. Ieri, Carmen Amariei Lungu a replicat ca nu participa la cantonamentul din Turcia deoarece a fost invoita de antrenor! "Nu doresc sa intru in polemici nici cu antrenorul Tadici, nici cu altcineva. Eu am vorbit cu dansul si i-am explicat de ce nu pot sa merg. M-a invoit, este treaba dansului ce declara mai departe. Sunt in cantonamentul de la Vatra Dornei cu <<U>> Jolidon si prefer sa nu mai vorbesc prea multe, ci sa o fac pe teren, cand incepem campionatul. Nu am refuzat nationala, iar la urmatoarea convocare voi fi prezenta", a spus cea care a fost declarata MVP-ul finalei Ligii Campionilor. In alta ordine de idei, handbalista a tinut sa mentioneze ca nu-si renegociaza alte contracte in Danemarca si ca are deja certificatul international de transfer pentru <<U>> Jolidon Cluj. "Nu stiu de unde se scornesc toate povestile. Carmen va juca la Cluj. Cat despre nationala, stiu ca a vorbit cu antrenorul Tadici, care a invoit-o, urmand sa se prezinte la urmatoarea convocare. Nu stiu ce a declarat antrenorul Tadici, dar stiu ca a vorbit cu Carmen, careia i s-a umflat genunchiul operat in cantonamentul nostru de la Costinesti. A sunat la medicul din Danemarca, iar acesta i-a spus sa mearga la control acolo, dar sa evite pana atunci alergarea pe nisip. Ori la nationala tocmai asta urma sa se intample in Turcia", a declarat pentru Mediafax si directorul gruparii clujene Mircea Cucuian.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.