Am o problema cu N24. Imi imaginez ca exista acolo un fel de stare de necesitate, ca domnii Micula sint usor cazuti pe ginduri in privinta mentinerii fluxului de capital necesar intretinerii postului, probabil ca undeva, cumva, incearca sa-l salveze
Am o problema cu N24. Imi imaginez ca exista acolo un fel de stare de necesitate, ca domnii Micula sint usor cazuti pe ginduri in privinta mentinerii fluxului de capital necesar intretinerii postului, probabil ca undeva, cumva, incearca sa-l salveze prin vinzarea vreunui pachet de actiuni, in fine, fac si eu, ca tot omul, niste estimari firesti, pornind de la cifrele de audienta nu tocmai minunate. Si totusi, N24 face stiri bune. Comparativ cu jurnalul tabloidizat al oricarei televiziuni generaliste, stirile N24 sint bombon. Nu simti in ele parfum de ghiseu, nu detectezi radiatia nociva a liniei de partid sau alte imperative politice pe care le poti banui fara nici o dificultate in programele Antenei 1, de pilda, atunci cind te pomenesti luat prin surprindere de o stire de cinci minute despre deschiderea filialei din Lehliu a PC. Singura chestie, care oricum nu ma deranjeaza, e ca din cind in cind apare cite-un frate Micula ca sa marcheze vreun eveniment mic din viata unei bauturi carbogazoase sau a unui bulion de-ale sale. In rest, cum va spuneam, niste stiri sportive impecabile, fara senzationalii cercei cu diamante cumparati de amanta tatalui bunicului lui Chivu, fara exces de becalisme, cu informatii pe bune, linga care poti savura pe deplin fazele cu goluri sau chiar ratarile dintr-un meci. La fel, sectiunea de stiri externe mi se pare foarte buna. Din aceste motive imi doresc ca stiristii de la N24 sa supravietuiasca, dar mi-e teama ca publicul din Romania ii va casapi putin.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.