Portarul columbian Robinson Zapata a fost deja acontat, iar presedintele Valeriu Argaseala si managerul Adrian Ilie se afla in Portugalia pentru a-l lua pe atacantul Dady.
 

Portarul Zapata, care a fost titular in national
Portarul columbian Robinson Zapata a fost deja acontat, iar presedintele Valeriu Argaseala si managerul Adrian Ilie se afla in Portugalia pentru a-l lua pe atacantul Dady.
 

Portarul Zapata, care a fost titular in nationala Columbiei la Copa America, este asteptat sa soseasca pana maine in Romania pentru a semna contractul cu gruparea din Ghencea.


HOTARAT. Conform site-ului sud-american futbolred, goalkeeper-ul a refuzat sa evolueze intr-un meci amical pentru actuala sa echipa, Deportivo Cucuta, la Bucamaranga, pentru a se pregati de plecarea spre Bucuresti. "Antrenorul formatiei columbiene, Jorge Luis Bernal, a ramas surprins de decizia lui Zapata de a se transfera la Steaua", mai noteaza sursa citata.


NEGOCIERI. Prezenta in Portugalia a lui Argaseala si a lui Ilie a fost confirmata si de cunoscutele cotidiene A Bola si Oa€™Jogo. Ultimul ziar scrie ca Belenenses nu ar dori sa se desparta de Dady, astfel ca Steaua va fi nevoita sa achite clauza de reziliere a jucatorului, de 3 milioane de euro. Eduardo Fernandes Pereira Gomes "Dady" are 25 de ani, este nascut in Insulele Capului Verde si, in sezonul trecut, a fost golgeterul echipei, cu 12 goluri.



Bilete pentru prezentarea lotului

FC Steaua a pus ieri in vanzare biletele pentru meciul amical cu Charleroi, programat maine seara, in cadrul unui spectacol, la ora 20:30, cu prilejul prezentarii lotului pregatit de Gica Hagi. Fanii care au ajuns la stadion la ora 10:00, asa cum era anuntat initial, au constatat ca organizatorii au amanat vanzarea biletelor din cauza celor care trebuiau sa monteze calculatoarele de la ghisee. "Este vina noastra, pentru ca nu ne-am respectat sarcinile, nu a clubului", a spus unul dintre cei care lucrau la montarea caselor de bilete. Preturile biletelor sunt urmatoarele: tribuna 0 - 20 RON, tribuna I - 15 RON, tribuna II - 10 RON si peluze - 5 RON.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.