Mi-au cazut ieri ochii pe un titlu de pe prima pagina a ziarului "7 lus": "Plictiseala si razbunarea, motive pentru a face sex". Citind si articolul din interior, am aflat ca potrivit unui studiu realizat de psihologi de la Universitatea din Texas (c
Mi-au cazut ieri ochii pe un titlu de pe prima pagina a ziarului "7 lus": "Plictiseala si razbunarea, motive pentru a face sex". Citind si articolul din interior, am aflat ca potrivit unui studiu realizat de psihologi de la Universitatea din Texas (ca sa vezi cu ce se ocupa si americanii astia...), printre cele 235 de chestii care capaciteaza pofta de a face sex se numara si plictiseala si razbunarea. Daca e sa luam de bune concluziile studiului (si nu vad de ce nu le-am lua), atunci, observand cum se plictisesc motaind alesii nostri pe bancile Parlamentului, am putea trage concluzia ca gandul nu le sta decat la intoarcerea pe seara in camerele de la hotel si la butonarea pe canalul "Spice".
Asta in cazul plictiselii. Insa la noi am senzatia ca, senzual vorbind, functioneaza mult mai bine sentimentul razbunarii. Iar daca, asa cum se susoteste pe la colturi, presedintele Traian Basescu ar avea un nepotolit instinct sexual, eu cred ca de-aici i se trage. Si iata un paradox, cum numai in politica romaneasca se poate vedea: fara sa vrea, premierul Tariceanu ridica strocul erotic al presedintelui. Dar nu numai el: si Dinu Patriciu, si Sorin Rosca Stanescu, si Ion Cristoiu, partial si Cristian Tudor Popescu (ca sa nu mai vorbim de Roxana Iordache...), plus cei 322 de parlamentari, plus atatia altii, toti contribuie, asadar, ca locatarul de la Cotroceni sa aiba o viata nocturna agitata.
Exista insa un risc: odata sentimentul razbunarii consumat (cum - nu-mi dau seama), dl Basescu sa ramana fara obiectul erotic al muncii.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.