Chiar daca a convenit sa ramana in Giulesti, titularul postului de portar al gruparii de sub Podul Grant nu a semnat inca noua intelegere cu "alb-visiniii", el nefiind de acord sa-si prelungeasca contractul cu un an, cum vrea George Copos.


Jucatorii lui Cristiano Bergodi au revenit marti seara in tara dupa aproape doua saptamani petrecute in Elvetia, la Crans Montana, unde au efectuat singurul lor stagiu de pregatire extern din acest intersezon. In ciuda faptului ca principalul actionar al clubului feroviar, George Copos, s-a deplasat in Tara Cantoanelor si l-a convins sa renunte la intentia de a da curs ofertei pe care o avea de la Levante, Dani Coman tot nu a semnat un nou contract cu "alb-visiniii".


FERMI. Chiar si asa, portarul a spus ca in tabara giulesteana domneste linistea: "Au fost ceva discutii in contradictoriu in Elvetia, dar n-as spune ca au fost tensiuni. Domnul Copos mi-a propus o majorare de salariu, dar nu am semnat inca noul contract, pentru ca vreau sa ma mai gandesc in zilele urmatoare daca mi-l si prelungesc cu un an. Nu este insa nici o problema, fiindca eu sunt sub contract cu Rapid inca doi ani". Ionut Rada neaga, la randul sau, existenta oricaror disensiuni in sanul echipei. "Domnul Copos nu a venit in Elvetia ca sa aplaneze nu stiu ce conflicte, fiindca acestea nu exista, ci pentru ca a simtit ca avem nevoie de incurajari inainte de acest inceput de drum. Altfel, sper ca in noul sistem, cu patru fundasi, sa nu mai repetam greselile de anul trecut", a declarat fundasul. Costin Lazar a reclamat deficientele organizatorice: "In acest turneu a fost greu, pentru ca s-a mers foarte mult cu autocarul si pentru noi a fost destul de obositor".