In aceste zile caniculare, informatiile de la Admi­nistratia Nationala de Meteorologie (ANM) sunt asteptate de populatie cu sufletul la gura. In urma predictiilor furnizate de ANM, oamenii decid in ceea ce priveste activitatea zilnica si i
In aceste zile caniculare, informatiile de la Admi­nistratia Nationala de Meteorologie (ANM) sunt asteptate de populatie cu sufletul la gura. In urma predictiilor furnizate de ANM, oamenii decid in ceea ce priveste activitatea zilnica si in planurile de vacanta. La condu­cerea acestei institutii se afla dr Ion Sandu, care ne-a avertizat inca de la inceputul anului 2007 ca vom avea una dintre cele mai secetoase veri din istoria Romaniei. Unul din meritele sale este reprezentat de atentia deosebita pe care o atribuie informarii populatiei cu privire la schimbarile climatice. Pentru ca se afla in centrul atentiei, fiind cel mai mediatizat personaj al tarii, Jurnalul National il declara pe Ion Sandu "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.