Pus sub semnul intrebarii, de catre antrenorul Charlie Christie, transferul romanului Marius Niculae la Iverness s-a concretizat marti seara. Atacantul a semnat o intelegere valabila pentru doua sezoane cu gruparea scotiana.  Marius Ni

Pus sub semnul intrebarii, de catre antrenorul Charlie Christie, transferul romanului Marius Niculae la Iverness s-a concretizat marti seara. Atacantul a semnat o intelegere valabila pentru doua sezoane cu gruparea scotiana.  Marius Niculae a semnat un contract pe doi ani cu gruparea scotiana Iverness, informeaza site-ul oficial al clubului. Potrivit sursei citate, se spera ca miercuri sa fie obtinut si permisul de munca pentru jucator, care isi va incepe pregatirea alaturi de echipa miercuri. "Suntem incantati ca am reusit sa aducem un jucator de valoarea lui Marius Niculae, tinand cont de bugetul nostru", a declarat directorul sportiv al clubului Inverness, Graeme Bennett. OPTIMISM. Sursa citata mentioneaza ca atacantul roman, care a sosit, luni, in Scotia, a acceptat sa-si reduca foarte mult pretentiile salariale initiale. La randul sau, antrenorul Charlie Christie a declarat ca este un transfer important pentru Iverness, tinand cont de faptul ca Niculae a jucat 26 de meciuri pentru nationala Romaniei. Si presedintele clubului, Alan Savage, s-a declarat multumit de achizitie: "Cand Charlie Christie a vazut DVD-ul cu Niculae a spus imediat ca trebuie sa-l luam. Este o sansa unica sa transferam un international care este liber de contract".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.