MANDINGA, DREPTI! Niciodata nu au avut un program de pregatire atat de sever. Niciodata nu au alergat 12 kilometri pe zi pentru un concert. Sucul rece, bauturile alcoolice si inghetata au fost declarate dusmani de moarte. Fac trei repetitii pe zi, un
MANDINGA, DREPTI! Niciodata nu au avut un program de pregatire atat de sever. Niciodata nu au alergat 12 kilometri pe zi pentru un concert. Sucul rece, bauturile alcoolice si inghetata au fost declarate dusmani de moarte. Fac trei repetitii pe zi, un antrenament la sala de fitness, sedinte de machiaj, probe de costume, sedinte foto si tin regim alimentar. Beau minimum zece shake-uri de oua si miere pe zi si fac vocalize "fara numar". Toate pentru cel mai important concert al lor din 2007, care va avea loc marti, 24 iulie, in Piata Mare din Sibiu. Cine sunt "persecutatii"? Mandinga si "orchestra de salsa" care vor tine isonul celor mai mari artisti cubanezi, Manolito Simonet y su Trabucco.   DEMENTII IAU VACANTA. Vacanta mare nu-i ocoleste nici pe "dementii" de la Radio 21, Daniel Buzdugan si Mihai Morar. Absenta lor de la pupitrul radioului nu inseamna ca diminetile ascultatorilor vor fi mai putin "deMente". Pana una-alta, cei doi isi iau la revedere de la fani astazi la vila Idillo din satul Snagov. Poantele de vacanta vor fi asortate cu un gratar delicios si cu lansarea compilatiei "Hituri Demente", editata de Radio 21 si Roton. Pentru ca evenimentul va avea loc in afara orasului, Buzdugan si Morar isi vor duce invitatii cu o cursa speciala, botezata cum altfel decat "Rata Dementa". (Dana Cobuz)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.