Schimb. Directorul care a fost responsabil cu divizia de jocuri Xbox pentru Microsoft, Peter Moore, va lucra din septembrie pentru Electronic Arts, unde se va ocupa de divizia de jocuri sportive. In schimb, un veteran EA, care a lucrat 15
  Schimb. Directorul care a fost responsabil cu divizia de jocuri Xbox pentru Microsoft, Peter Moore, va lucra din septembrie pentru Electronic Arts, unde se va ocupa de divizia de jocuri sportive. In schimb, un veteran EA, care a lucrat 15 ani pentru aceasta companie, parasind anul trecut postul de presedinte al studiourilor EA, Don Mattrick, ii va lua locul lui Moore la sfarsitul acestei luni.


Concurenta. La numai opt luni de la lansare in Japonia, Sony a vandut un milion de console PS3, avand astfel nevoie de o perioada de patru ori mai mare pentru a atinge acest prag decat in cazul celor de la Nintendo cu Wii. Aceasta din urma a vandut deja aproape 3 milioane, fiind lansata la aproape o luna dupa PS3. Wizrom vinde 50%. One1 Software din Israel a preluat 50% din compania romaneasca Wizrom, un jucator important in furnizarea de software pentru afaceri. Tranzactia prevede pastrarea controlului de catre actuala echipa de conducere. Principalele produse ale companiei sunt WizCount si WizPro, fiecare reprezentand aproximativ 30% din valoarea contractelor incheiate de companie. Wizrom a inregistrat in 2006 o valoare a contractelor incheiate de 7,5 milioane $, cu 1,5 milioane $ mai mult decat in 2005.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.