COMPLOT. Omul de afaceri rus Boris Berezovski a fost avertizat de politia britanica in legatura cu un complot care il viza si acuza serviciile de securitate din Rusia. "Am fost sfatuit de politie sa parasesc tara. Am fost plecat din Marea Britanie o
COMPLOT. Omul de afaceri rus Boris Berezovski a fost avertizat de politia britanica in legatura cu un complot care il viza si acuza serviciile de securitate din Rusia. "Am fost sfatuit de politie sa parasesc tara. Am fost plecat din Marea Britanie o saptamana, dupa care politia mi-a comunicat ca pot reveni", a explicat omul de afaceri de origine rusa a carui extradare este ceruta Londrei de Moscova. Berezovski a mai spus  ca avertismentul politiei londoneze confirma informatii primite de el in urma cu trei luni de la o sursa din  Rusia. Ambasadorul Rusiei la Londra a dat asigurari ca Moscova nu este implicata in nici un complot, iar Ministerul britanic de Interne si serviciile de securitate nu au comentat informatiile.   CAPTURA. Fortele americane au anuntat arestarea celui mai important lider Al-Qaida din Irak, considerat drept un intermediar intre comandantii straini ai retelei si Ossama ben Laden. Potrivit unui purtator de cuvant al armatei, citat de AFP, presupusul lider a fost identificat drept Khaled al-Mashhadani.   NUCLEAR. Coreea de Nord s-a aratat dispusa sa declare si sa dezactiveze toate instalatiile nucleare inainte de sfarsitul anului. Declaratia a fost facuta de negociatorul sud-coreean Chun Yung-woo la incheierea unei noi runde de discutii pe tema dosarului nuclear al Phenianului, relateaza AFP, citat de Mediafax.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.