Pana acum nu s-a mai intamplat ca muzicienii britanici sa aiba trei concerte consecutive in tari in care nu au mai cantat. Dupa Muntenegru si Serbia, Rolling Stones si-au "pierdut virginitatea" si in Romania, oferind un concert memorabil.


Dupa Iris si Charlatans, asteptarea a fost foaaarte lunga, dar a meritat. La ora 21:25, asa cum asteptam cu totii, chitara lui Keith a dat semnalul, Mick a strigat "Start Me Up" si marele show a inceput, cu hituri celebre, interpretate unul dupa altul ("You Got Me Rocking", "Leta€™s spend the night together"), recunoscute de majoritatea spectatorilor. In toate concertele din turneul "A Bigger Bang" exista cateva "repere fixe": dupa "Tumbling Dice", Jagger prezinta formatia; cat timp Mick isi schimba tricoul, Keith este solist vocal la doua piese. A urmat "translatarea" pe scena mica pentru "Miss You", "Ita€™s Only Rock And Roll" si "Satisfaction" iar, la final de concert, grupul, revenit pe scena mare, a cantat "Honky Tonk Women", "Sympathy For The Devil", "Paint it Black", "Jumping Jack Flash" si bisul programat, "Brown Sugar".


Fata de concertul de la Belgrad, repertoriul trupei a cuprins si doua piese interpretate pentru prima data in cadrul actualului turneu "Midnight Rambler" si "You Cana€™t Always Get What You Want". Potrivit lui Keith, daca Mick schimba intr-un concert trei-patru piese fata de cel anterior, inseamna ca se simte foarte bine in tara respectiva. O surpriza de proportii a constituit-o prezentarea, aproape integrala, a pieselor, in romaneste, precum si remarca facuta intr-o romana neaosa despre Lisa Fischer, "backing vocal" la interpretarea unor piese: "Este o fata frumoasa, poarta o rochie draguta, dar, are niste pantofi cam ieftini."