Fara multi dintre titularii de baza, menajati, "cainii" au invins cu 9-1 o echipa austriaca de amatori, Bishofshofen. Golurile au fost inscrise de Liviu Ganea (a€™4), Predescu (a€™2), Fernandes, Oprita si Catalin Munte
  Fara multi dintre titularii de baza, menajati, "cainii" au invins cu 9-1 o echipa austriaca de amatori, Bishofshofen. Golurile au fost inscrise de Liviu Ganea (a€™4), Predescu (a€™2), Fernandes, Oprita si Catalin Munteanu. La final, antrenorul Mircea Rednic a declarat: "Ma bucura scorul, am facut spectacol. Eu sunt comunist, vreau sa bat peste tot, sa castig toate meciurile si toate trofeele". Camerunezul Ayagma, folosit titular, l-a multumit pe tehnician si va fi pastrat in lot, urmand a semna un contract pe doua sezoane. Aseara a debutat "patrulaterul" in care Dinamo a intalnit pe Ceske Budejovice. Sambata, in ultimul joc al stagiului de pregatire din Austria, ros-albii vor intalni invingatoarea din meciul Besiktas - Duisburg.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.