Clubul ardelean a investit 3,8 milioane de euro pentru nocturna si manifestarile de la sfirsitul saptaminii.

Clubul CFR Cluj a investit aproximativ 800.000 de euro in organizarea manifestarilor care marcheaza implinirea a 100 de ani de la infiintare. Refacerea stadionului si instalarea nocturnei au costat 3.000.000 de euro, lucrarile fiind inca in desfasurare. Nocturna va fi inaugurata astazi, iar meciul aniversar al CFR Cluj cu Benfica se va desfasura sub lumina celor 240 de reflectoare, simbata seara, la ora 21.00, dupa un concert al trupei Iris. Echipa portugheza soseste vineri dimineata la Cluj, cu lotul de 22 de jucatori, impreuna cu o delegatie oficiala a clubului.

In cadrul manifestarilor dedicate centenarului, CFR organizeaza o gala aniversara la Teatrul National din Cluj, vineri seara, unde vor fi acordate mai multe premii de excelenta personalitatilor din lumea sportului. Una dintre distinctii este pentru familia doctorului Constantin Radulescu, cel care a influentat decisiv existenta clubului de fotbal CFR. In prezenta lui Cristian Topescu, va fi lansata o carte intitulata „CFR 100", care va cuprinde istoria echipei clujene.

Clubul a pus in vinzare 13.000 de bilete pentru meciul aniversar de simbata, care costa intre 20 si 50 de lei. Arbitrul la centru al partidei va fi Sorin Corpodean. Antrenorul echipei, Ioan Andone, spune ca spera sa cistige acest meci, fie el si amical. „Avem cel mai bun lot din Romania in prezent si vom demonstra asta si in campionat, si in UEFA", a promis acesta. In campionat, Clujul va debuta mai tirziu, partida cu Otelul fiind aminata pentru 1 august, de la ora 18.00 (Telesport), deoarece formatia galateana are meci in Cupa Intertoto la sfirsitul saptaminii.