Producatorul de conserve de legume si fructe Conserv Buftea intentioneaza sa vanda un teren de aproape 8.400 de metri patrati, situat in comuna Afumati din judetul Ilfov, la pretul de 80 de euro metrul patrat, pentru finantarea investitiilor curente.
Producatorul de conserve de legume si fructe Conserv Buftea intentioneaza sa vanda un teren de aproape 8.400 de metri patrati, situat in comuna Afumati din judetul Ilfov, la pretul de 80 de euro metrul patrat, pentru finantarea investitiilor curente. Operatiunea a fost aprobata de actionarii companiei ieri, valoarea totala a terenului ridicandu-se la aproximativ 670.000 de euro.
Compania deruleaza un proiect de modernizare a unitatii de productie, in valoare de patru milioane euro, finantat din surse proprii, credit bancar si prin fonduri SAPARD. Conserv Buftea a raportat anul trecut afaceri de 20,7 milioane lei, in scadere cu circa 14%, iar profitul s-a diminuat de la 1,68 milioane lei la 1,61 milioane lei.
Compania are un capital social de 4,58 milioane de lei si este controlata de omul de afaceri Abas Ayad Jabir, cu 49,44% din actiuni, si Laoun Ihab - 36,84%. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.